Annons

Händer i helgen 5-8/6

Annons

Saga EserstamSaga Eserstam har premiär med sin föreställning om Siw Malmkvist på söndag. Foto: Magnus Lindkvist

NÖJE Studentfester, Premiär för en ny bar och premiär för en föreställning om Siw Malmqvist förgyller denna långhelg.

Torsdag 5/6

Firandet på torget är över och nu laddar studenterna för en härlig kväll tillsammans med sina vänner på den officiella studentfesten på Verandan. Om man redan har tagit studenten så kan vi informera att O´learys håller öppet sin nattklubb ända fram till 02.00 ikväll. Kvällens DJ spelar partymusik redan från klockan 22.

Fredag 6/6

På självaste nationaldagen får Allstar och Mollys trevligt besök av kritikerrosade duon Nääk & Nemo, som ska skapa ett härligt svängigt grove på scenen. DJ Joel Norrfors spelar givetvis populärmusik före och efter konserten. Åldern är satt till 18+.

Idag är det premiär för Coasters by the sea ute i Kurjoviken i Skelleftehamn. Gör gärna ett besök där ute och boka gärna bord för att vara garanterad plats, för att kunna njuta av både god mat och underbar dryck.

I övrigt så håller pubarna öppet i vanlig ordning.

Lördag 7/6

Idag är det premiär för Bryggargatans nya loungebar. Här kan du mingla och dricka somriga drinkar hela kvällen fram till midnatt. För att göra upplevelsen ännu trevligare kan man boka bord i bistron för att avnjuta något gott från menyn.

I vanlig ordning på lördagar så är det full fart på Allstar för alla över 18+ och på Verandan bjuder man på nattklubb för alla som är 20+. I övrigt så är pubarna öppet i vanlig ordning.

Söndag 8/6

Idag är det premiär för ”EN SVENSK PÄRLA” av skådespelerskan och sångerskan Saga Eserstam som ska guida gästerna genom Siw Malmqvists enastående karriär och kombinerar det med egna reflektioner och tankar kring yrkesliv och föräldraskap. Ackompanjerad av Mattias Kågström på piano ges de välkända hitsen, bl.a. “Tunna skivor“, “Slit och Släng“ och “Mamma är lik sin mamma“. Föreställningarna hålls på Maskinhuset Sävenäs i Skelleftehamn.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons