Annons

Klassisk gå-bingo på Nordanå

Annons

kryssbingo

NÖJE På Söndag är det premiär för söndagskrysset runt Nordanåområdet. Frågorna är anpassade för både yngre och äldre deltagare.

Under fyra söndagar i vår kan du delta i Nordanås söndagskryss medan du njuter av vårvädret och promenerar runt Nordanåområdet. Svarar du på alla tio frågorna längs vägen har du möjlighet att vinna priser med anknytning till Nordanå. Så ta med grannar, familj och vänner på en utmaning: vem vet egentligen mest?

Turen går genom Skellefteås fina kulturarv via Bonnstan, runt Landsförsamlingens kyrka och tillbaka till Nordanå längs älvens norra sida. Start och målgång sker i receptionen på Nordanå. För de yngre deltagarna finns en egen kryssvariant. Slingan är anpassad för både äldre och yngre.

För att ha möjlighet att vinna priser måste svar lämnas till receptionen före kl. 16 samma söndag som du deltagit. Vinnare meddelas per mejl eller telefon.

Premiären äger rum nu på söndag den 20: e April. Sedan fortsätter det den 27 april, 4 maj och 11 maj. Mellan klockan 10- 16 håller det på varje söndag.

Klicka på länken för mer information HÄR

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons