Annons

Med kraftfull röst slog han till

Annons

Tommy Körberg
Foto: Anna Åström

NÖJE När jag kliver in på den fullsatta Folkparken denna afton vet jag att det kommer att bli en enastående musikupplevelse som jag kommer att få vara med om.
Publiken är på plats i väldigt god tid för att få så bra platser som möjligt.

När Tommy intar scenen så gör han det med en stor pondus och äger scenen direkt med sin härliga djupa röst. Mikrofontekniken är det inga fel på heller, då han sätter alla toner rätt under kvällen med sin kraftfulla stämma. Ljudet är helt perfekt kvällen till ära.

Man märker då Tommy tar i på sina låtar, för då stannar hela salen till och alla lyssnar förstummat. Det är som att få ett käftslag som leder till att man bli golvad direkt!

Under den drygt två timmar långa konserten bjöds vi på allt från kärleksfulla ballader till lite mer jazziga toner. Mest drag blev det då ”Drömmen om Elin” framförs. Då får han verkligen kontakt med publiken och hela folkparken krokar armar och det blev allsångsstämning.

När första tonerna till ”Stad i ljus” går igång, så hör man ett härligt sus i publiken. Sedan fortsätter han att riva av gamla klassiker.

Kvällen fortsätter med en otroligt stämningsfullt utförd ”Kärlekens tecken”. Framför mig sitter ett äldre par, som under låten tar varandra i hand och tittar varandra väldigt kärleksfullt, som att denna låt var ägnad till dem.

Den absolut bästa låten ikväll blir den klassiska låten Anthem, som lede till stående ovationer och väldigt högt jubel från publiken.

På scen: Tommy Körberg och 4 musiker.
Plats: Folkparken
Publik: 600 sittande gäster (Fullsatt)
Längd: 2 timmar utan paus.

Här finns vimmelbilder från kvällen »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons