Annons

Händer i helgen 14-16/2

Annons

Nicky STHLM

Nicky STHLM spelar på Mollys på fredagskvällen.

NÖJE Det är en kärleksfull helg i Skellefteå den här veckan. Eller vad sägs om singelkväll, Valentine Party, Melodifestival och Bröllopsmässa?

Fredag 14/2

Alla Hjärtans Dag bjuder på specialarrangemang från två av Skellefteås nattklubbar. På Verandan är det singelfest på Festvåningen. Den startar kl 20.00 med fördrink, vin och ölprovning, dans till 80- och 90-tals musik till 02.00. Förköp sker i receptionen på Stadshotellet.

Allstar och Mollys bjuder upp till Full House Party med tema Valentine. Som DJ kommer Nicky STHLM och åldersgränsen är som vanligt 18+.

I vanlig ordning är pubarna öppna och för de som vill gå ut och äta på restaurang rekommenderar vi att boka bord för att se om det fortfarande finns något kvar.

Lördag 15/2

På lördagskvällen är det dags för Melodifestivalens tredje deltävling och där återfinns bandet Eko som har två före detta Skelleftebor med i gruppen. De kan ni heja fram på bland annat O’Learys som i vanlig ordning visar Melodifestivalen.

För den som vill dansa har Verandan öppet för de över 20 år och Allstar för de över 18 år. 22.00-02.00

Även ikväll har pubarna öppet.

Söndag 16/2

På söndag kommer Ung Cancer till Skellefteå igen och mellan 12.00 och 15.00 är alla som vill tillverka Fuck Cancer-armband välkomna att besöka Ungdomens Hus 51:an. Armbanden säljs sedan för att stötta unga och vuxna cancerdrabbade. Vill du köpa ett armband går det också att göra på plats.

På Skellefteå Stadshotell är det bröllopsmässa. ”Kom och bli inspirerad och få tips och ideer till din bröllopsfest, modevisning och en massa annat spännande.” Mässan håller öppet 11-15 och det är fri entré.

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons