Annons

Händer i helgen 17-18/1

Annons

Hoffmaestro

Foto: Andreas Laonngren

NÖJE En grymt bra start på detta år. Sveriges bästa liveband gästar Skellefteå och Folkparken nu på lördag.

Fredag 17/1

Många av våra centrala restauranger och pubar börjar ha bytt lite på menyerna, som ni kan börja att utforska. Som sagt det är äntligen helg och då kan man passa på att fira in den tillsammans med goda vänner eller varför inte med arbetskamraterna.

Skellefteå AIK tar emot Modo på hemmaplan ikväll. Har ni inte bokat plats uppe på Skellefteå Kraft Arena, så kan ni försöka hinna boka bord på någon av sportbarerna inne i stan.

Har ni putsat dansskorna så är det en trappa upp på Allstar på torget som gäller ikväll. De öppnar 22,oo och stänger 02.00. Åldern är som bekant 18+, för att ta sig in.

Vill ni ta det lite lugnare så rekommenderar vi de härliga pubarna runt om i stan.

Lördag 18/1

Idag är det invigning av kulturåret 2014 i Skellefteå. Denna tillställning kan ni njuta av på Nordanå mellan kl. 10-16.

Ikväll är det ett fantastiskt besök på Folkparken. De gästas av Sveriges bästa liveband, Hoffmaestro, som kommer att riva loss en av två spelningar i Sverige, innan de drar på europaturné. Missa inte denna chans att få se detta elvamannaband.

Ikväll öppnar Verandan för första gången i år sin nattklubb. Man välkomnar alla som har fyllt 20+ efter kl. 22.00. DJ Fredrik S står för de dansanta tonerna från dj-båset. Allstar är också öppet med ett pumpande dansgolv, som fylls efter kl. 22 och alla som är 18+ är välkomna.

I övrigt håller pubarna öppet i vanlig ordning.

Vi ses i vimlet!

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons