Annons

Läget inför julhelgen

Annons

Händer i helgen

NÖJE Nu har alla nöjesställen släppt sina förköpsbiljetter, till den populära hemvändarhelgen i jul. Här får du uppdaterat läge inför de stora kvällarna.

Många frågar och väntar alltid till sista minuten med att köpa biljetter till det ställe man ska gå på. Men nu får man passa på att lägga på ett kol för att säkra sin biljett till de, alltid, fullsatta kvällarna.

Vi på Megafonen har ringt runt och tagit reda på det senaste inför den stora helgen av arrangörerna. Här nedan följer den senaste informationen kring de ställen som säljer förköp till sina arrangemang i julhelgen.

Club fortuna

Biljetterna har tickat på riktigt bra den senaste veckan. Så för att säkra sin plats, så ska man bege sig till The Local Store, eller köpa direkt på www.clubfortuna.se. Begränsat antal biljetter kommer att släppas till försäljning båda dagarna. Festerna hålls uppe på Folkparken. Fullsatt ifjol, så passa på att säkra biljetten redan nu.

Under båda kvällarna kan man vara med i en utlottning av en turkietresa. Kom klädd i något rött och håll rätt på din garderobsbricka, så kanske turen faller in på just dig!

Juldagen:
Ålder 22
Förköp 150:-
Öppet 22-02

Annandagen:
Ålder 18
Förköp 150:-
Öppet 22-02

Mer info: Gå in på deras hemsida, clubfortuna.se

Verandan

I söndags släppte de biljetterna och de säljs för fullt, så även här gäller det att hänga på innan de tar slut. Lite nytt är att man kan köpa en kombibiljett med entré och dagen efter brunch. Förutom entrén till vald kväll, så får man även möjlighet att äta brunch dagen efter mellan klockan 11-15. Vanlig förköpsbiljett kostar 150:- och en kombibiljett kostar 300:-. Vill man slippa köa, så kan man lyxa till det med att boka in sig på ett rum på hotellet.

Juldagen:
Ålder 25
Förköp 150:-
Öppet 21.00 -02.00
Tidsbestämda biljetter för förköpen är 21.00-23.00.

Annandagen:
Ålder 20
Förköp 150:-
Öppet 21.00 -02.00
Tidsbestämda biljetter för förköpen är 21.00-23.00.

Mer info: Ring receptionen på Stadshotellet på 0910-71 10 60

Mollys/Allstar

Idag Tisdag släppte de att man kommer köra ett speciellt tema för kvällen, på juldagen. Nämligen UV Madness, där de uppmanar alla gäster att komma klädda i vitt, för att få en bättre upplevelse av kvällen. De har preppat hela stället med UV-lampor och extra effekter, som ska bidra till att öka stämningen rejält hälsar de. DJ på Mollys dansgolv kommer Radiokändisen Sebastian Voght och uppe på Allstar håller man på förfullt med att boka ännu en härlig DJ, som ska bidra till den sköna känslan man vill sprida.

Juldagen:
Ålder 18år
Förköp 120:-
Öppet 21-02

Annandagen:
Afterhockey hela kvällen, där man samlas för att äta och dricka, samt se SHL matchen mellan SAIK och Frölunda. Ingen entré eller nattklubb denna kväll på Allstar eller Mollys.

Mer info: ring till Allstar på 0910-10910

Julbalunsen

I år är det INVSN som står på scen och som uppvärmning ser vi inga mindre än The Grizzly Club, den grånade klubben bestående av Nicklas Boman (Skumdum), Mikael Israelsson (f.d Black Bonzo), Niclas Lundmark (f.d Trucker), Rickard Tjärnkvist (Luleå).
DJ-kollektivet Klubb Sågverket, en blandad kompott av Trästocks finest kommer se till att dansgolvet når en euforisk slutpunkt.

Datum: 27/12
Plats: Verandans festvåning (fd Station 8)
Entré: 100:-
Ålder 18år

Förköp finnas att inhandla på tickster.com

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons