Annons

Händer i helgen 29/11-1/12

Annons

VHS dj-duo

NÖJE I helgen är det fullmatat med olika nöjen för alla smaker. Teater, show, nattklubbskoncept och artister varvat hela helgen.

Fredag 29/11

Efter att ni har haft en trevlig afterwork, så kan ni fortsätta kvällen på olika spår. Ni kan antingen gå på premiär av Julshowskonceptet White ChristmasFolkparken, som avslutas med Partybandet Hat over hills.

Eller så kan ni gå på det efterlängtade 27+ på Verandan och svänga loss till kvällens DJ Fredrik S, som lovar massor med kioskvältare, till låtar, ikväll på dansgolvet.

Ni kan även ta er till Mollys ikväll och ryckas med i tempot som tjej-duon VHS kommer att leverera. De har nyligt släppt en singel, som spelas flitigt på olika ställen runt om i Sverige. Allstar har öppet för alla som har fyllt myndigålder från kl. 22.00.

I övrigt så håller pubarna öppet i vanlig ordning.

Lördag 30/11

Ikväll har ni möjlighet att boka in en trevlig match på Skellefteå Kraft Arena och se matchen mellan SAIK-Modo kl. 16.00. Får ni inte plats uppe på arenan, så kan vi rekommendera att boka bord på någon av stadens sportbarer, O´learys och Allstar, i glada vänners lag och avnjuta mat och dryck.

Gillar ni imporvisationsteater, så kan vi ikväll rekommendera premiären av ”Den stora festen”, som spelas på Västerbottensteatern. Se till att boka platser framöver, om ni inte redan har gjort det. Brukar oftast ta slut biljetter väldigt snabbt.

ME & SKINNY JOON tar vardagspoetiska ögonblick ut på stormiga hav av monotona, pulserande synthar. Sparsmakad filmisk pop när den är som bäst. De kan ni se och lyssna på ikväll hos Coasters i city. Runt 21.00 börjar de lira.

Julens Metalhändelse har i år fått nöjet att presentera band som F.K.Ü. och Loch Vostok, från Uppsala, på scenen och självklart ska du komma och röja tillsammans med dem och två lokala akter. Biljetter finns att köpa på tickster. Allt detta utspelar sig i hallen på Nordanåområdet.

För er som har passerat den trevliga åldern 40+, ska givet bege er till Mollys där man återgin kör sitt populära koncept 40+ i källaren. I övrigt håller både Verandan öppet för de som är 20+ och Allstar välkomnar även ikväll de som är 18+. Så klart så håller de övriga pubarna öppet i vanlig ordning.

Söndag 1/12

Idag är det dags för julens riktiga startskott, då arrangeras skyltsöndag i Skellefteå Centrum. Skyltsöndag har blivit en självklar tradition i juletid och lockar mycket folk till stan, både gammal som ung. Vi vill slå ett extra slag för insamlingen som sker på Nordanås caféscen. Det är nämligen kören Kvittra som arrangerar en välgörenhetskonsert kl 14.00 för de drabbade i Filippinerna.

Vi ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons