Annons
Inner CircleNöje SKELLEFTEÅ A La La La La Long-bandet på Folkparken i sommar.">

Inner Circle till Skellefteå

href="http://www.megafonen.nu/noje/inner-circle-till-skelleftea/">Inner Circle Nöje SKELLEFTEÅ A La La La La Long-bandet på Folkparken i sommar.

Annons

Nöje SKELLEFTEÅ A La La La La Long-bandet på Folkparken i sommar.

Alla har hört deras största hits: Sweat (A la la la la long) och Bad Boys. Den sistnämnda har använts som ledmotiv till TV-serien Cops.

I sommar kommer de till Skellefteå när Reggae in the North arrangeras på Folkparken den 26 juli.

Anledningen till att ”Bad Boys of Reggae” väljer att besöka Skellefteå är deras nära samarbetet med Youtube-stjärnan Big Steve from England som har sin bas i Skellefteå. Detta samarbete inleddes i samband med eventet Painting the City Bright i den ugandiska staden Jinja.

Världsklass
Som en del av Painting The City Bright arrangerades i maj en reggaekonsert i världsklass. På scenen ställde sig då bland andra Inner Circle som gav ugandierna en musikupplevelse som många ansåg vara den bästa konserten någonsin i landet. Detta var första gången som Bad Boys of Reggae uppträdde i Afrika.

– Vi smider nu planer på att, tillsammans med Inner Circle, utöka projektet som syftar till att skapa optimism i staden Jinja, till att omfatta hela Afrika och även andra delar av världen, berättar Craig Dixon, exekutiv producent för Big Steve from England och en av initiativtagarna till Painting the City Bright.

26 juli på Folkparken
I samband med att Inner Circle och Big Steve fortsätter att planera inför fortsättningen av Painting the City Bright passar Inner Circle på att göra ett gig i Skellefteå den 26 juli. Om det blir tid över kommer de också att besöka Café Ångloket i Kusfors som var platsen där samarbetet mellan ugandierna och Big Steve inleddes.

Förutom Big Steve from England och Folkparken i Skellefteå står Skellefteå kommun också som medarrangör.

Läs mer på www.reggaeinthenorth.com

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons