Annons
uggla_pressbildNöje SKELLEFTEÅ Magnus Uggla och Petter presenterades idag.">

Uggla till Stadsfesten 2013

href="http://www.megafonen.nu/noje/magnus-uggla-till-stadsfesten/">uggla_pressbild Nöje SKELLEFTEÅ Magnus Uggla och Petter presenterades idag.

Annons

uggla_pressbild
Foto: Pressbild

Nöje SKELLEFTEÅ Magnus Uggla och Petter presenterades idag.

Idag släppte Stadsfesten ytterligare två artister till sommarens festival. Det är Magnus Uggla och Petter.

– Vi är otroligt stolta över att kunna presentera två av Sveriges populäraste artister till det redan stjärnspäckade programmet. Magnus Uggla är som pop- och rocksångare, låtskrivare, revyartist och skådespelare en av Sveriges mest folkkära artister. Efter sin succé i “Så mycket bättre” så har han nog aldrig varit större, skriver Stadsfesten i ett pressmeddelande.
– Nästa artist är ingen mindre än Petter som efter mer än tio år på den svenska hiphopscenen visat att han är en artist som ständigt utvecklas och alltid är aktuell. Han släpper under våren 2013 sitt album, som redan nu anses som en av de mest spännande och efterlängtade Svenska släppen under 2013.

Sedan tidigare är Håkan Hellström, Loreen, Sunrise Avenue, Rebecca & Fiona, Petra Marklund, Sparzanza och Smalare Än Thord klara.

Stadsfesten släpper även sina biljetter idag, fredag 1 mars. Stadsfesten är den 26-30 juni. Biljetter hittar du på Tickster.com

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons