Annons
SKELLEFTEÅ Artisten Byz underhåller på folkparken på fredag.">

”Vet att ni älskar hockey”

class="alignnone size-full wp-image-13340" title="Byz (1 av 1)" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/Byz-1-av-11.jpg" alt="" width="468" height="293"/> SKELLEFTEÅ Artisten Byz underhåller på folkparken på fredag.

Annons

SKELLEFTEÅ Artisten Byz underhåller på folkparken på fredag.

På Fredag kommer artisten BYZ, som är mest känd för sin låt karatefylla, till Folkparken. Där kommer han att underhålla på det populära 18-års konceptet Club Fortuna, som gjorde en braksuccé under halloween.

Denna gång är temat ”until the world ends” och då har man tagit hit artisten BYZ, som verkligen är på gång igen efter några års frånvaro i Sverige. Megafonen fick tag på Andreas Byström aka BYZ för en snabb pratsund på telefon, inför giget på fredag.

Han berättar att han varit i Norge och jobbat de senaste åren och haft ett riktigt bra samarbete med ett par Norska killar, som heter Erik och Kriss. Tillsammans har de haft en strålande tid ihop. De har turnérat och spelat ihop några år och släppt låtar, som har sålt Platina flera gånger om. Bland annat har en av deras låtar, Ölbrillor. sålt sex gånger platina. Den senaste låten, som spelades in i Las Vegas, ”Tjena tjena tjena” har redan sålt två gånger platina.

Varför just Norge?

– Det har stämt så bra och norskarna gillar min musik, säger Andreas och fortsätter.

– Jag är nu signad av ett norskt skivbolag så det har som kännts naturligt att fortsätta att jobba med norrmännen.

Samarbete med Sibel

Nu blickar Andreas framåt och det händer väldigt mycket framöver på svensk mark också. Imorgon (Onsdag) släpper Byz sin nya singel, som heter ”Min Dealer”, där den tidigare idol-artisten Sibel medverkar.

– Det är en feelgood låt, som handlar om kärlek, berättar Andreas och tillägger.

– Jag hoppas att folk ska få en skön känsla i kroppen av denna låt, när man lyssnar på den.

Förutom detta så kommer det ett nytt album och en ny singel redan till våren, så det kommer hända mycket kring denna man i framtiden.

Vad känner du till om Skellefteå?

– Jag vet att ni älskar er hockey där uppe, säger Andreas och skrattar.

Se till att säkra din biljett till fredagens fest, så att du inte missar BYZ, genom att besöka www.clubfortuna.se

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons