Annons
SKELLEFTEÅ Annie V och Macke spelar på fredag på Folkparken.">

De håller igång dansgolvet

class="alignnone size-full wp-image-7437" title="DJ Anna" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2011/09/468_anna.jpg" alt="" width="468" height="290"/> SKELLEFTEÅ Annie V och Macke spelar på fredag på Folkparken.

Annons

SKELLEFTEÅ Annie V och Macke spelar på fredag på Folkparken.

 På Fredag är det dags för eventbolaget FRSH att ordna en välgörenhetskväll uppe på Folkparken. Där all vinst från Entrén går till Musikhjälpen, som pågår förfullt i SVT och SR P3. Det kommer att bjudas på liveakter och DJ´s, som ska se till att skellefteborna får en kanonkväll.

Bakom Dj-båset kommer vi att hitta två Skellefteå DJ´s i form av Anna Victoria Söderström, som går under artistnamnet Annie V. Hon flyttade till Skellefteå för exakt ett år sedan och hon har figurerat bakom skivspelarna på några av stadens nattklubbar under året som gått. Hon lovar att hålla igång dansgolvet med det senaste inom housemusiken.

 Vi kommer även att få se den nya killen, som håller på att växa fram som den nya generationens DJ i Skellefteå, Macke Marklund. Trots sin unga ålder så har han redan spelat på några av stadens nattklubbar och större tillställningar. Macke spelar gärna det senaste från housemusiken och lovar att bjuda på lite härligt örongodis från hans favoritartister, som bland annat Swedish House Mafia, Alesso och Qulinez, den sistnämnde var han warm-up Dj för, på mollys i våras.

Varför ska man komma på Folkparken, nu på fredag?

– I mitt tycke bör folkparken vara fullsatt nu på fredag! De flesta gillar att ha kul och var smart och gör något vettigt av pengarna samtidigt, säger Anna.

– För att man hjälper till att stötta en bra sak och att man kommer att få en mycket trevlig kväll, med liveband och DJ´s, säger Marcus.

För att köpa biljetter, och hjälpa till att bidra till musikhjälpen, så besöker ni tickster.com!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons