Annons
SKELLEFTEÅ På lördag är det säsongens sista partykväll på Lanternan.">

Stugsista på Lanternan

class="alignnone size-full wp-image-7108" title="Lanternan" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2011/07/startsida110726.jpg" alt="" width="468" height="223"/> SKELLEFTEÅ På lördag är det säsongens sista partykväll på Lanternan.

Annons

SKELLEFTEÅ På lördag är det säsongens sista partykväll på Lanternan.

Nu har det blivit dags för säsongens sista partykväll på Lanternan i Byske. Förutom massa aktiviteter på dagen kommer det att bli ett ordentligt party på kvällen med coverbandet Tung Kung på scenen och Dj Stefan Nilsson, som ska avsluta partysommaren på lanternan.

Det är fri entré hela kvällen och alla som är över 18år är välkomna. Dörrarna öppnas 21.00 och kvällen avslutas kl. 02.00.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons