Annons
SKELLEFTEÅ Megafonens afterbeach får fler påhälsningar av dj´s.">

Wesmile till afterbeachen

class="alignnone size-full wp-image-11323" title="Wesmile" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/06/Wesmile-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="247"/> SKELLEFTEÅ Megafonens afterbeach får fler påhälsningar av dj´s.

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonens afterbeach får fler påhälsningar av dj´s.

Nu är det officiellt att vi, förutom Alex Sayz och Don Tomaso, får förstärkning av producenterna och dj-duon Wesmile, på afterbeachen på stadsfesten i helgen.

Redan 2010, som 19åringar, startade LEONARD HALLING & ANTON MARRA att producera elektronisk dansmusik. Nu har de etablerat sig med tiden och utvecklat sitt eget sound som får vilket dansgolv som helst att kännas som att det är fullt av energi.

Bland annat har de hjälpt till med dessa låtar: 

 Veronica Maggio – Välkommen in

Gotye – Somebody I Used to Know

David Lindgren – Shout it out

Adele – Someone like you

Missa inte en storslagen afterbeach på fredag och lördag eftermiddag mellan kl. 14.00 och 17.00. Vi kommer att lotta ut massa härliga give-aways och även lotta ut ett gäng biljetter till den officiella efterfesten på verandan.

Fri entré båda dagarna till detta event!

Gå med i vårt event på facebook

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons