Annons
SKELLEFTEÅ En paus över sommaren och återkommer till hösten. ">

The Nova byter lokaler

class="alignnone size-full wp-image-9207" title="The Nova Skellefteå" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/02/468_thenova.jpg" alt="" width="468" height="217"/> SKELLEFTEÅ En paus över sommaren och återkommer till hösten.

Annons

SKELLEFTEÅ En paus över sommaren och återkommer till hösten. 

Idag har nattklubben The Nova gått ut med att de gör sin sista vecka i nuvarande lokaler på magasingränd. Sedan om cirka fyra månader, så byter man till något nytt centralt ställe.

– Vi har fått ett erbjudande att flytta in i nya lokaler i centrala Skellefteå och bedriva vår verksamhet, säger Samir sandberg ägare på the Nova.

Var kommer ni att hålla till?

– Tyvärr är det fortfarande hemligt, säger Samir och fortsätter.

– Vi kommer givetvis att hålla till i centrala stan och fortsätta göra vår grej.

Varför blir det en flytt?

– Vi ville ha ett bättre läge än vad vi har idag helt enkelt, berättar Samir.

Vad händer under den sista veckan i nuvarande lokaler?

– Vi erbjuder Swingfly med vänner på onsdagkväll, Lördag blir det fullt ös hela kvällen och vi avslutar med en branschkväll för inbjudna gäster på söndag, berättar Samir.

Hur ser framtiden ut?

– Vi kommer att vara i stan under sommaren och fortsätta DJ:a på olika ställen och fortsätta  planera inför det som komma skall, meddelar Samir och berättar vidare.

– Under den tid vi har varit i Skellefteå och drivit klubb, så har vi börjat lära känna massa nya och härliga människor och skapat goda kontakter i stan. Detta är vi enormt tacksamma för, säger Samir och fortsätter.

– Vi ska göra vår grej och fortsätta bjuda på härliga klubbkvällar och hålla en god kontinuitet från och med i höst.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons