Annons
SKELLEFTEÅ Nu presenterar vi nästa stora Megafonen-event.">

Megafonen på Stadsfesten

href="http://www.megafonen.nu/noje/megafonen-pa-stadsfesten-2/ "> SKELLEFTEÅ Nu presenterar vi nästa stora Megafonen-event.

Annons

SKELLEFTEÅ Nu presenterar vi nästa stora Megafonen-event.

Under Stadsfesten, fredag och lördag 14.00 till 17.00, arrangerar Megafonen tillsammans med ölmärket Corona, Joia Agency och Stadsfesten två stora after beach-fester i Bryggarbacken vid älven.

Nedanför den stora betongtrappen – som ligger innanför öltältet Strandrestaurangens område – kommer vi placera en scen. På scenen kommer Sveriges nästa DJ-stjärna Alex Says och en av Stockholms vassaste DJ’s, Don Tomaso, spela. De kommer med hela Bad Things-turnen som åker runt i Sverige.

Alex Sayz har med två låtar på den åtråvärda Billboardlistan i USA och samarbetar med dansvärldens största namn. Han är en av de mest omtalade och populära dansakterna från Sverige just nu. Alex är nu aktuell med debutalbumet ”Pulse: 128-130” som lovordats av både press och fans.

Don tomaso är grundaren av, bland annat, klubbkoncepten Energy at the Club, Loca sessions och de legendariska onsdagarna på Café Opera i Stockholm. Han har delat Dj-bås med några av de största DJ-namnen som till exempel Axwell, Laidback Luke, Steve Angello, Dada Life, Sebastian Ingrosso och många många fler.

Eventet är naturligtvis gratis och nu är det dags att Skellefteå ska få uppleva två legendariska eftermiddagar i bästa afterbeach-känsla!

Bland annat kommer vi att tävlar vi ut massa give-aways och heta biljetter till årets officiella efterfest.

Nu taggar vi till Skellefteå. Alla ska dit!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons