Annons
SKELLEFTEÅ Loreen trivdes på Megafonen-festen i Skellefteå.">

Loreen: ”Har aldrig varit med om något liknande”

href="http://www.megafonen.nu/noje/loreen-har-aldrig-varit-med-om-nagot-liknande"> SKELLEFTEÅ Loreen trivdes på Megafonen-festen i Skellefteå.

Annons

SKELLEFTEÅ Loreen trivdes på Megafonen-festen i Skellefteå.

Strax före midnatt i fredags klev Loreen upp på scenen på Megafonen-festen inför 1200 personer.
Publiken var lyrisk under spelningen och Loreen var väldigt glad och tacksam efter spelningen.
– Hysteriskt bra. Det är inte varje dag som publiken sjunger med och är så här galna. Det var en grym publik och det behövs ju, det är ett samspel mellan artisten och publiken, säger Loreen och fortsätter:
– Som artist är du ingenting utan de som lyssnar. Här vågade de visa att de gillade musiken. Jag har aldrig varit med om något liknande. Hysteriskt.

Loreen fortsatte att hylla publiken:
– Det är inte varje dag man har sådan här publik. Det är varenda artists dröm att ha en engagerad publik och det är tyvärr ovanligt idag, men här visade folk uppskattning och det gillade jag. Jag är tacksam.

Hur upplevde du spelningen?
– Det är en av mina starkaste upplevelser. Det är en helt annan feeling än Melodifestivalen där man skärmar av och har så mycket att tänka på.
– På TV kan man sminka båda ljud och bild. Här är det mer svart på vitt och det är lite läskigt. Men nu när jag fick den här responsen kände jag att det fungerar, och då ska jag nog fortsätta med det här ett tag till, säger Loreen och skrattar.

I slutet av maj står Loreen på scenen i Baku, Azerbajdzjan, och representerar Sverige i Eurovision Song Contest 2012.


HÄR hittar du fler bilder från festen och spelningen »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons