Annons
SKELLEFTEÅ Se Dansväxthuset uppträda på bryggarbacken.">

Dansuppvisning vid älven

class="alignnone size-full wp-image-10721" title="dans" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/05/dans-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="312"/> SKELLEFTEÅ Se Dansväxthuset uppträda på bryggarbacken.

Annons

SKELLEFTEÅ Se Dansväxthuset uppträda på bryggarbacken.

Under några dagar i maj har Dansväxthuset arbetat med koreograf, dansare och danslärare i streetjazz Mathias Singh. Han är mest känd för att vara med i popgruppen Star Pilots och har även medverkat i musikalen West Side Story. Mathias undervisar på Danscenter i Stockholm och samarbetar med en rad popartister som EMD, Danny, Ola Svensson, Darin m fl.

Kom och se Dansväxthuset visa ett kort stycke skapad av Mathias Singh

Datum och Tid: 14 maj kl 19.00

Plats: Bryggarbacken vid Skellefteälven

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons