Annons
SKELLEFTEÅ The Nova fortsätter satsa på liveartister.">

Swingfly till Skellefteå i påsk

href="http://www.megafonen.nu/noje/swingfly-till-skelleftea-i-pask/" target="_self"> SKELLEFTEÅ The Nova fortsätter satsa på liveartister.

Annons


SKELLEFTEÅ The Nova fortsätter satsa på liveartister.

Nya nattklubben i Skellefteå, The Nova, fortsätter att bombardera oss Skelleftebor med massa intressanta liveakter. Den här gången släpper man en riktig påskkaramell, nämligen artisten Swingfly på skärtorsdagen den 5:e April.

Varför just Swingfly?

– Han är en riktigt bra liveartist, säger Samir från the Nova och fortsätter.

– Swingfly skapar skön musik med bra känsla och rytm. Han kommer garanterat att få igång skelleftepubliken.

Vem är då swingfly?

Det vore lättare att nämna vilka Swingfly inte har jobbat med eller var han inte har varit. Han har bott i New York, Stockholm, Trinidad, Tobago och nu slutligen Örebro där hans son finns.

Han har jobbat med imponerande namn som Teddybears STHLM, Dr. Alban, Kleerup, Rampac, Pauline, Robyn, Ebbot från Soundtrack Of Our Lives m.m.

Efter superhitten ”Hey Boy” med Teddybears STHLM har turnerandet varit konstant. Med en så etablerad karriär undrar vissa varför han valde att vara med i Melodifestivalen 2011, men Swingfly är inte rädd för något. Melodifestivalbidraget som heter ”Me And My Drum” gick raka vägen till finalen i Globen.

– Biljetterna till eventet kommer att släppas under nästa vecka, berättar Samir och fortsätter.

– Håll koll på vår facebook-sida för den senaste informationen.

Händer det något mer under påsken hos Er?

– Ja det gör det, vi håller på med de sista detaljerna för övriga dagar under påsken, så det släpper vi snart också, berättar Samir.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons