Annons
SKELLEFTEÅ Breddar med komiker och fler band.">

Stadsfesten utökar startfältet

class="alignnone size-full wp-image-138" title="Nöje" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/03/color_noje.jpg" alt="" width="15" height="13"/> SKELLEFTEÅ Breddar med komiker och fler band.

Annons

SKELLEFTEÅ Breddar med komiker och fler band.

Det är det unga dansk-svenska bandet Amaranthe, The Pusher, Carolina Wallin Pérez, Edith Backlund och komikern Thomas Pettersson som presenteras till Stadsfesten på fredagsförmiddagen.

– Denna gång är blandningen och spretigheten av musikaliska uttryck stor, en röst som påminner om Marianne Faithfuls, lite jazz, lite hård svensk-dansk metal och som grädde på moset lite humor på högsta nivå! Med tanke på alla gilla markeringar hos artisterna på vår facebooksida samt de positiva mail vi fått på för bokningarna så bådar detta väldigt, väldigt gott inför sommarens Stadsfest, säger Gunnar Karlsson på Stadsfesten.

Sedan tidigare är bland andra Lars Winnerbäck, Veronica Maggio, Takida och Dead by April klara.

Stadsfesten är den 27/6 till 1/7.

Läs mer om artisterna på Stadsfesten.nu »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons