Lilla barnet håller på att tillfriskna verkar det som. 2 portioner nudelsoppa slevade hon raskt i sig som om hon aldrig sett mat förr.
Soppan gör du enkelt vegetarisk genom att byta kycklingbuljongen mot grönsaksbuljong.
~
Nudelsoppa för 4-5
1 gul lök
3 morötter
1-2 palsternackor
Färsk riven eller ingefära på pulver
2 liter vatten
2 eko kycklingbuljongtärningar
2 eko grönsaksbuljongtärningar
1/3 paket äggnudlar
Finhacka löken och fräs mjuk i lite olja i en kastrull.
Skala morot och palsternacka och skär julienne (som tändstickor)
Häll i vatten och buljongtärningar.
Dofta ner ingefära och lite vitpeppar och låt koka upp.
Tillsätt grönsakerna och nudlarna och låt koka ca 5-7 minuter.
Smaka av och tillsätt ev lite salt.
~
Skickat från min iPhone