Annons
SKELLEFTEÅ Legendaren Mikael på Folkparken på tisdagkväll.">

Mikael Wiehe på Folkparken

class="alignnone size-full wp-image-8546" title="Mikael Wiehe" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2011/12/micke-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="252"/> SKELLEFTEÅ Legendaren Mikael på Folkparken på tisdagkväll.

Annons


Foto: Pressbild

SKELLEFTEÅ Ikväll lirar legendaren Mikael på folkparken.

En av den svenska artistelitens stora legendarer har redan startat sin turnéresa. Ikväll är det ett stop i Skellefteå på folkparken. Det är arrangörsföreningen scenen som har gjort detta möjligt.

Insläppet börjar 18:30 och  konsertstart är 19:30. Det är inga numrerade platser.

Med fyrtio år som en av landets mest älskade låtskrivare var det inte mer än en självklarhet att TV4 hörde av sig till Mikael Wiehe när våra mest folkkära artister valdes ut till kanalens succéprogram Så mycket bättre. Efter premiäravsnittet stod det också klart att han tog en alldeles självklar plats i programmet med charm och pondus.

De senaste åren har varit ett kreativt rus för Mikael Wiehe. Den mycket personliga skivan Sånger från en inställd skilsmässa följdes av den ursinnigt politiska Ta det tillbaka. Med ett låtskrivande på toppen av sin förmåga skrev Wiehe låtar och turnerade med en frenesi hälften så gamla kollegor måste avundas.

Mikael Wiehe valde efter denna intensiva period att under 2011 ta det lite lugnare. Den pausen är emellertid över nu. Våren 2012 ger han sig ut med en omfattande turné i norden.

Biljetter kan köpas direkt vid entrén eller på turistbyrån.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons