Annons
SKELLEFTEÅ Soran Ismail uppträder ikväll på Nornadåteatern.">

”Det blir intelligent humor”

href="http://www.megafonen.nu/noje/det-blir-intelligent-humor/"> SKELLEFTEÅ Soran Ismail uppträder ikväll på Nornadåteatern.

Annons

SKELLEFTEÅ Soran Ismail uppträder ikväll på Nornadåteatern.

I vårt premiärnummer av Tidningen Megafonen berättade Soran Ismail om början av sin karriär, vad han vet om Skellefteå och om att hora i TV.

– Det är ju att åka runt och köra stand up på teatrar som är min grej och som jag tycker är kul. Men jag gör lite Extra Extra nu bara för att Parlamentet har ju lagt ner och man måste hora lite grann i TV för att folk att komma. Det är ju tyvärr så fortfarande att TV är det starkaste mediet trots att det är det tråkigaste. Får jag bestämma åker jag runt och gör stand up på teatrar, men det gäller att få folk att hitta dit också, sa Soran i tidningen.

Och det är just stand up han kommer att leverera ikväll, torsdag, på Nordanåteatern i Skellefteå.
– Showen berör lite olika saker. Den ifrågasätter saker som folk ser som självklart: Om alla verkligen ska ha rösträtt och sånt.

Vad kan gästerna förvänta sig?
– Att det blir intelligent humor. De kommer att få skratta och tänka till och ifrågasätta saker som man kanske trodde var självklart. Sen kanske man kommer fram till exakt samma svar som innan men jag tror att bara att tänka till.

Läs hela intervjun med Soran online i Megafonentidningen här »
Biljetter köper du på turistbyrån i Skellefteå och på Ticnet. Föreställningen börjar 19.30.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons