Annons
SKELLEFTEÅ Nattklubb på Folkparken - första eventet i mars.">

Toxic och S8 tillbaka igen

class="alignnone size-full wp-image-1394" title="Vimmerl från Toxicbar" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/05/puff_toxic.jpg" alt="" width="468" height="144"/> SKELLEFTEÅ Nattklubb på Folkparken - första eventet i mars.

Annons


Bild från tidigare Toxicbar-arrangemang.

SKELLEFTEÅ Nattklubb på Folkparken – första eventet i mars.

Nu kommer ännu en nyhet kring nattklubbslivet i Skellefteå. Det är nämligen Toxicbar och Station8 som kommer att ordna med fest uppe på Folkparken en helg i månaden. Första eventet kommer att äga rum i början på mars.

Fredagen den 2:a mars kommer Toxicbar att köra sitt beprövade nattklubbskoncept för alla över 18 år. Lördagen den 3:e mars kommer Station8 att återkomma.

– Det känns jättekul att äntligen vara tillbaka i Skellefteå, säger David från Toxicbar och fortsätter.

– Det är många som har mailat och frågat när vi kommer tillbaka till stan och då känns det extra kul att nu få släppa nya datum, som våra gäster har längtat efter.

Kommer ni hålla till i olika lokaler i stan?

– Nej, vi kommer att hålla till på Folkparken med toxicbar-arrangemangen, meddelar David.

Vad kommer vårens event att bjuda på?

– Vi håller på att sätta det mesta nu, men vi kommer givetvis att satsa på DJ:s, teman och det kan även bli lite LIVE-artister också, berättar David.

Samtliga Toxicbar-events under 2012 kommer man att kunna köpa förköpsbiljetter på T-shirt store inne på Citykompaniet. Biljetterna till den 2:a mars släpps inom kort.

Vi ber att få återkomma med mer information om vad Station8 kommer att erbjuda i vår, eftersom att vi inte har fått tag i de ansvariga för station8.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons