Annons
SKELLEFTEÅ Allstar och Mollys samarbetar fredag den 2 mars.">

Öppnar hela huset för 18+

href="http://www.megafonen.nu/noje/oppnar-hela-huset-for-18/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Allstar och Mollys samarbetar fredag den 2 mars.

Annons

SKELLEFTEÅ Allstar och Mollys samarbetar fredag den 2 mars.

Fredag den 2 mars, i starten av sportlovet, öppnar Mollys och Allstar upp hela huset för ett Full House Party 18+.

– Vi på Mollys har den senaste tiden haft väldigt roliga, lyckade och fullsatta arrangemang för 18-åringar, t.ex Nause, DJ Baby J, Anna Cross, m.fl. Nu känner vi att vi vill testa göra ett arrangemang som kan ta emot ännu mer folk! Där kommer Allstar in i bilden. De har en väldigt attraktiv lokal och en lyckad nattklubb för åldern 20+ och vill nu tillsammans med oss erbjuda Skellefteås 18+ ett alternativ utöver det vanliga, säger Tobias Norrfors på Mollys.

Vad kommer att hända under kvällen?
– Vi kommer att erbjuda öppet hus mellan Allstar och Mollys för första gången för stans 18-åringar. Två dansgolv kommer att erbjudas med olika inriktningar på musiken. Ett mer fokuserat på urban (r&b, hiphop, rap) och ett med elektronisk dansmusik (house, dubstep, osv). Underhållningen är inte helt spikad ännu, det kan även hända att vi får se någon typ av liveakt på Mollys scen.

Varför ska man komma till Mollys och Allstar?
– Mixen mellan Allstars nya och snygga lokal, perfekt för mingel, och vår mer klubbiga känsla, med det numera nationellt välkända dansgolvet, ger en perfekt mix för en kväll på krogen. Lägg därtill att Allstars dansgolv också kommer att pumpa den här kvällen så har man receptet för en kväll att minnas!

Ålder: 18,
Öppet 22-02.
Förköp kan bli aktuellt, håll utkik för mer information.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons