Annons
SKELLEFTEÅ Folkparken gick i slutet av förra året ut med att de ska arrangera Balen - nu gör Verandan detsamma. Var blir balen i år?">

De krigar om balen 2012

href="http://www.megafonen.nu/noje/de-krigar-om-balen-2012/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Folkparken gick i slutet av förra året ut med att de ska arrangera Balen - nu gör Verandan detsamma. Var blir balen i år?

Annons


Blir balen på Folkpaken eller Stadshotellet?

SKELLEFTEÅ Folkparken gick i slutet av förra året ut med att de ska arrangera Balen – nu gör Verandan detsamma.

Balen har de två senaste åren arrangerats av Toxicbar på Stadshotellet respektive Scandic Hotell. I år är det mer oklart var balen kommer att bli – eller om det kanske blir två baler.

Folkparken gick i slutet av 2011 ut och sa att Balen 2012 ska arrangeras hos dem. På frågan om hur de såg på om någon annan också vill arrangera Balen svarade Folkparkschefen Martin Hedqvist så här:

– Det kan bli så. Men jag tycker att det är olyckligt om det blir en dragkamp. Jag tror inte att det finns plats för två studentbaler och jag tror att vi kan göra det bästa konceptet på Folkparken, säger Hedqvist.

Men nu verkar det bli så att två baler arrangeras. Sent på tisdagskvällens skapades arrangemanget ”Balen 2012” av Emmeli Lindkvist och Hanna Johansson, tjejerna bakom Club Repeat, på facebook. Där skriver de så här:

– Huset & Verandan Presenterar stolt Balen 2012! Det börjar bli dags att planera inför årets viktigaste kväll för dig som tar studenten. I år är balen tillbaka på Stadshotellet och med en maffig entré via den vackra stadsparken. För första gången håller Verandan öppet för dig som fyllt 18år och som önskar dig ”en bal på slottet”.

– Biljetter finns att köpa i reception på Stadshotellet från 1/2.

Megafonen.nu återkommer under dagen med kommentarer från arrangörerna.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons