Annons
SKELLEFTEÅ Du har chans att vara hårmodell åt Clive Russel.">

Bingo Rimér kommer till stan

href="http://www.megafonen.nu/mode/bingo-kommer-till-stan/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Du har chans att vara hårmodell åt Clive Russel.

Annons

SKELLEFTEÅ Du har chans att vara hårmodell åt Clive Russel.

Ikväll, torsdag den 26 januari, har frisörsalongen Clive Russel modelluttagning för den fotografering de ska ha den 10-11 februari.

– Vi söker modeller för plåtningen. Det är inte kroppen som räknas utan håret. Vi tittar på färg, längd och sådant, säger Classe Nyström, frisör och ägare på Clive Russel i Skellefteå.

Hur går det till rent praktiskt på uttagningen?

– Du droppar in mellan 18.00 och 19.00 och fyller i ett formulär, sedan tar vi en enkel bild. Därefter kommer vi att titta på bilderna och välja vilka modeller vi ska använda. Vi hör sedan av oss och meddelar vem som ska vara med på fotograferingen.

På lördagen den 11 februari förbereder frisörerna modellerna med eventuell färgning och klippning. Fotograferingen blir på söndagen. Då kommer kändisfotografen Bingo Rimér upp till Skellefteå.

– Han är jätteduktig på att plåta och duktig på att jobba med amatör-modeller som inte är vana att stå framför kameran. Han stärker modellerna på ett bra sätt, säger Classe.

Bilderna fotas för att användas som underlag till de kurser och utbildningar som Classe har tillsammans med Gunnel, Elin och Jonas.

Clive Russel hittar du på Nygatan 56 i Skellefteå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons