Annons
SKELLEFTEÅ Direkt från musikguiden i P3 till Mollys DJ-bås.">

Sandra Mosh till Mollys

class="alignnone size-full wp-image-8443" title="Sandra Mosh" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/12/moshhhh-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="263"/> SKELLEFTEÅ Direkt från musikguiden i P3 till Mollys DJ-bås.

Annons

Foto: Kristin Montagu-Evans

SKELLEFTEÅ Direkt från musikguiden i P3 till Mollys DJ-bås.

Sandra började sin karriär som DJ redan 2008, då hon förälskade sig i skivspelarna. Hon började med sitt spelande i och runt Göteborg, då hon bemästrade indie-musiken som bäst. Nu på senare tid har det utvecklats till mer elektronisk dansmusik, där fokus främst ligger i deep/tech house. Under en sejour i Stockholm, genom hennes jobb som musikredaktör på P3, började Sandra att ta sig an stockholmsklubbar, som till exempel Fabriken, Morfar Ginko och Spybar.

Idag bor Sandra i Malmö och jobbar som DJ och musikjournalist på P3. Hon har en egen DJ-show: Musikguiden i P3 med Sandra Mosh. Det enda programmet i Sveriges Radio som fokuserar fullkomligt på elektronisk dansmusik i två timmar – VARJE fredag 21-23.

Sandras sets handlar alltid om en skön balans mellan upplyftande tech house och melodiös techno där energi och interaktion med publiken alltid står i centrum.

Nu på fredag står Sandra på Mollys och ska spela sköna beats för skelleftepubliken. Ålder för kvällen är 18+ och dörrarna öppnas redan klockan 22.00.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons