Annons
SKELLEFTEÅ Rine og Line, står i DJ-båset denna kväll.">

Radon riders till julbalunsen

class="alignnone size-full wp-image-8489" title="radon raiders" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/12/radon-raiders-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="252"/> SKELLEFTEÅ Rine og Line, står i DJ-båset denna kväll.

Annons

SKELLEFTEÅ Rine og Line, står i DJ-båset denna kväll.

Annandagen har blivit en tradition för KF Mullberget och Trästockfestivalen, att anordna den årliga hemvändarfesten, Julbalunsen. För några år sedan flyttade man julbalunsen till nattklubben Mollys och det är denna plats man även kommer att vara på i år.

Årets julbaluns kommer bland annat att bjuda på bandet ,Radon riders, som alltid brukar dra fullt hus på trästockfestivalen. Bandet spelar någon form av nintendomusik, enligt arrangörerna.

– Radon riders har vuxit så pass mycket att det kan komma att bli scenbyte för de på trästock, berättar Simon Nilsson, anordnare av julbalunsen och fortsätter.

– Det brukar bli ett grymt drag när de spelar och det förväntar jag mig också denna gång på Mollys.

Under kvällen kommer dansgolvet att styras av de före detta Skelleftetjejerna, Julia Sjölin och Mimmi Andersson, som även kallar sig för Rine og Line.

– Det kommer att bli en salig blandning av kommersiell dansmusik under kvällen, tillägger Simon.

Biljetterna är redan släppta och de kan man införskaffa på tickster.com , de kostar endast 120:-. Biljetterna är tidsbestämda och man kommer in på biljetterna mellan kl. 21-23. Ålder för kvällen är 18år.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons