Annons

Lyssnar på gammal hårdrock..

Annons

.. och har just insett att jag måste på Ica igen och handla för jag har glömt minst 5 saker.
Och istället för att göra bort det där tråkiga hemska som butiksbesök är just den här dagen så surfar jag, pysslar servetthållare (istället för att ta de jag redan har…) filar lite på vad barnen vill göra för skoj imorrn på dagen och precis allt annat än det jag borde.
Jag kanske ska ta ett glas vin så slipper jag ens tänka att jag borde åka och handla?
Ja, det gör jag.
Och fortsätter lyssna på Manowar, G n´R, Skidrow och Judas Priest.

Igår var vi hos några vänner och käkade god 3-rätters middag. Det ÄR så lyxigt att komma bort och äta tycker jag! Det var en carpaccio på olika betor med chêvreost, ruccola och pinjenötter och på den tror jag det var nån slags honungsdressing kändes det som. Till varmrätt fick vi oxfilé med en grekisk potatisgratäng och en rökt rödvinssås tror jag. Den var grymt god! Till efterrätt en jordgubbstiramisu som var super och som jag lätt ska göra till sommaren på solmogna bär. Kan inte bli annat än magiskt!

Idag gjorde jag en tårta till tränare och barn i sonens fotbollslag för att de varit så duktiga allihopa under säsongen. De hade fotbollscup och vann de tre första matcherna men förlorade i finalen.
Vaniljbottnar och fylld med chokladmousse, rårörda Skråmträsk-jordgubbar och skivad banan.

Tårta WhiteTigers 2010

Tårta WhiteTigers 2010

Jag hade precis hur bråttom som helst när jag gjorde tårtan och jag ser nu att bokstäverna blev helt sneda. Men skaran som åt tårtan brydde sig knappast om just det..

Tårta WhiteTigers 2010

Tårta WhiteTigers 2010

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons