Annons
SKELLEFTEÅ Bland annat kommer Mikael Wiehe att uppträda.">

Fler artistsläpp från scenen

class="alignnone size-full wp-image-8546" title="mikael Wiehe" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/12/micke-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="252"/> SKELLEFTEÅ Bland annat kommer Mikael Wiehe att uppträda.

Annons

SKELLEFTEÅ Bland annat kommer Mikael Wiehe att uppträda.

Kapten Röd invigde Scenen under deras premiärkonsert den 25 november på ett utsålt Folkparken i Skellefteå. 
Nu siktar scenengänget framåt mot fler härliga spelningar, idag släpptes två nya akter inför 2012.
 
MIKAEL WIEHE 27/3 – Folkparken

Högaktuell med sin medverkan i Tv4s succéprogram Så Mycket Bättre ger sig en av den svenska artistelitens stora legendarer åter ut på vägarna.

Med fyrtio år som en av landets mest älskade låtskrivare var det inte mer än en självklarhet att TV4 hörde av sig till Mikael Wiehe när våra mest folkkära artister valdes ut till kanalens succéprogram Så mycket bättre. Efter premiäravsnittet stod det också klart att han tog en alldeles självklar plats i programmet med charm och pondus.

De senaste åren har varit ett kreativt rus för Mikael Wiehe. Den mycket personliga skivan Sånger från en inställd skilsmässa följdes av den ursinnigt politiska Ta det tillbaka. Med ett låtskrivande på toppen av sin förmåga skrev Wiehe låtar och turnerade med en frenesi hälften så gamla kollegor måste avundas.

CAOTICO 3/2 – Folkparken

Caotico fortsätter att skörda framgångar. Redan i våras började det surras om en ny trio från Umeå. Gruppen var Caotico som med sin första singel Back of My Head både nådde in på P3:s spellista och gav dem spelningar på Umeå Open, Peace & Love, Emmaboda och Storsjöyran.

Med singel nummer två, Brains Out som gästades av Tove Styrke, fick Caotico en riktig hit. Singeln snurrade på radio sommar och höst och videon till Brains Out har idag över 100 000 visningar på Youtube. En ny singel kommer i januari och debutalbumet planeras till första veckan i februari 2012.

Caotico består av Alexander Juneblad och bröderna Joel och Erik Dunkels. Tillsammans gör de skimrande popmusik som har blivit jämförd med Mgmt och Cut Copy, men bandet själva nämner hellre Lil Wayne och Madonna som betydelsefulla influenser. Medlemmarna har spelat i en rad olika band tidigare och producerat musik för ett helt gäng storheter.

Biljetter till de båda konserterna är inte släppta ännu. Mer info angående de båda spelningarna kommer länge fram. 
Sedan tidigare är även artisten Albin gromer klar för ett uppträdande på folkparken, den 16:e mars nästa år.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons