Annons
SKELLEFTEÅ Folkparken gör en nysatsning på Balen 2012.">

Balen blir på Folkparken

href="http://www.megafonen.nu/noje/balen-blir-pa-folkparken/"> SKELLEFTEÅ Folkparken gör en nysatsning på Balen 2012.

Annons


Bild från förra årets bal. Foto: Magnus Lindkvist

SKELLEFTEÅ Fokparken vill arrangera studentbalen 2012.

Balen har arrangerats många gånger på Folkparken tidigare men de två senaste åren har Toxicbar arrangerat balen på Stadshotellet och Scandic. Nu vill Folkparken ”ta tillbaka” balen.

– Den har saknat oss. Så nu gör vi en nysatsning, säger Folkparkschefen Martin Hedqvist.

Det kommer att bli vissa förändringar mot de tidigare bal-arrangemangen på Folkparken.

– Vi kommer att ta tillvara på det som gjorts tidigare men även förbättra saker. Till exempel kommer röda mattan att vara längre än tidigare så att personerna som går på den blir mer i fokus. Sedan ska vi även titta på en smartare lösning för bilarna. Vi vill göra en snygg inramning, säger Hedqvist.

– Sedan vad som händer inne under kvällen är väldigt viktigt. Vi ska titta på mat, underhållning och sånt för att verkligen ge studenterna ett minne för livet. Studenter är mer än välkomna att kontakta mig med ideér och tips. Vi vill ha en bra dialog med de som kvällen är till för.

Studentfest
Folkparken kommer även att arrangera en studentfest fredagen den 8 juni.

– Vi tycker att den sista kvällen för studenterna att fira tillsammans förtjänar ännu större fokus och en ännu bättre inramning med en kokande klubbkväll.

Hedqvist berättar även att de tittar på en digital lösning för att boka biljetter och att det även kommer finnas paketlösningar för de som ska gå på både balen och studentfesten.

Hur ser ni på om någon annan arrangör också vill arrangera balen?

– Det kan bli så. Men jag tycker att det är olyckligt om det blir en dragkamp. Jag tror inte att det finns plats för två studentbaler och jag tror att vi kan göra det bästa konceptet på Folkparken, säger Hedqvist.

Balen arrangeras tisdag den 5 juni. Mer information kommer efter jul och nyår.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons