Annons
SKELLEFTEÅ En av Sveriges just nu största artister gästar stan.">

Daniel Adams-Ray till Mollys

class="alignnone size-full wp-image-7886" title="daniel" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/10/daniel1.jpg" alt="" width="468" height="240"/> SKELLEFTEÅ En av Sveriges just nu största artister gästar stan.

Annons


En av Daniel Adams-Rays låtar från albumet Svart, vitt och allt däremellan.

SKELLEFTEÅ En av Sveriges just nu största artister gästar stan.

Megafonen.nu kan idag avslöja Mollys senaste bokning: Daniel Adams-Ray.

Daniel Adams-Ray är bland annat känd för att ha varit en del av Snook med Oskar Linnros. Men han har även släppt soloalbumet ”Svart, vitt och allt däremellan” som gjort succé i Sverige.

Den 29 oktober är han bokad som DJ tillsammans med Professor P och DJ Akilles på Mollys i Skellefteå.

– Daniel Adams-Ray har varit en av våra absoluta DJ-önskningar och därför är vi nu otroligt nöjda över att allting är klart. Vi är övertygade om att Daniel tillsammans med sina vänner kommer att bjuda på en riktigt minnesvärd kväll, säger Tobias Norrfors på Mollys.

Mollys fortsätter med andra ord att satsa ordentligt.

– På Mollys är dansgolvet i fokus och vi jobbar ständigt med att boka grymma DJ:s och klubbkoncept för att erbjuda Skellefteborna ett nattklubbsalternativ utöver det vanliga. Med den här bokningen vill vi visa att Mollys alltid är att räkna med och att det är på Mollys det händer. Det här är enligt oss den utan tvekan största klubbhändelsen i Skellefteå under hösten 2011, säger Tobias.

Förköp kommer att säljas på Jack&Jones i Skellefteå. Mer info om när biljetterna släpps kommer.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons