Annons

Kanske lite pyssel så länge?

Annons

En dag blev två dagar..
Jag har ledig helg och började den igår kväll med att ligga och feberhuttra i soffan. Typiskt.
Idag går jag på Ipren och ignorerar alla sorters feberkänningar. Det är sjukt fint höst väder ute! Solen strålar från klarblå himmel och det är knappt nån vind. Jag ska upp på Folkparken en sväng och inspireras av Hantverksfestivalen som är där idag.

Jag ”pysslar” en hel del.
Både mina smycken som jag stansar och gör, scrapbooking, tårtor för att bara nämna några. Skulle så gärna vilja virka Amigurami men tiden räcker helt enkelt inte till.
Förra veckan köpte jag en väldigt ful ljusstake som jag tänkte göra om och som vi ska ha i vår SPA-avdelning som jag håller på att fixa till. Det fanns redan mycket där, ett bubbel och en bastu till exempel. Men allt var furu…furfurufuru så långtögat nådde. Och nu är all furu vit 😀
En liten ljuskrona kommer att göra sig bra där. Ljuskronan som är second hand kostade 45:- och kristallerna totalt 30:-
Vit spray och lita organzaband gick väl lös på sammanlagt kanske 25 kronor.

Jag hann börja spraya den innan jag kom på att en ”före”bild skulle vara bra att ha.. Den var hel svart med koppardetaljer.

Ljusstake

Ljusstake

+

Ljusstake

=

Ljusstake

Idag gör jag en limegrön tårta med svarta och vita detaljer till en kompis dotter som fyllt 9 år.
Grattis Sara!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons