Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-21/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 32.

Malin Silfver, 21 år från Skellefteå

– På Fredagen blir det självklart att se Matchen mellan FF-Morön som jag gissar är planen för stor del av staden! Sen direkt efter det traskar jag mot jobbet.

– Och eftersom jag jobbar natt så sover jag bort hela Lördagen för att sedan fortsätta jobba Lördagkväll, riktigt händelserikt med andra ord.

– Sen så kommer jag fira att jag får semester på Söndagen så då passar jag på att ta ett vinglas eller tre..


Julia Linderborg, 19, Skellefteå

– På fredag tänkte jag ha en riktigt myskväll med mina tjejer. Det har varit mycket fest flera veckor i rad och jag känner att det är dags att ta det lugnt ett tag.

– På lördag ska jag och två kompisar samlas för att söka jobb samt boende inför hösten. Var är ännu oklart.. Vi har varit inriktade på Norge tidigare men nu lutar det sig åt södra Sverige, kanske Uppsala.

– Söndagen njuter jag av att vara pigg och utvilad och börjar dagen med att springa broarna (det lät bra iallafall


Albin Lindmark, 18, Skellefteå

– Fredag och lördag blir det att jobba som en tok eftersom det är sista dagarna på jobbet. Söndag måste jag packa allt som ska med till Cypern på måndag, så kommer ta det lugnt i helgen och försöka hålla mig så frisk som möjligt och tagga upp inför utlandet.


Maja Andersson 18, Ljusvattent/Skellefteå

– Fredag jobbar jag kväll, vilket gör att jag missar det där ryktade derbyt på norvalla. Heja Morön!
kommer i alla fall att ta emot bussåkande och icke bussåkande åskådare utanför allstar senare samma kväll för att fira något eventuellt!

– Lördag kvällsjobb, kanske något kul senare. Mormor fyller 70-nånting på söndag. Hon bjuder på smörgåstårta i Drängsmark!


Josefin Widman, 18, Skellefteå

– På fredag hade jag och några kompisar tänkt gå och se derbymatchen mellan Skellefteå FF och Morön BK. Vad vi gör efter det är fortfarande oklart men lutar mot utgång, destination är fortfarande obestämd.

– Lördagen börjar med ett par timmars jobb på MQ. Efter det hoppas jag på en god middag med mina nära och kära, O´learys eller något i den stilen. Ska även försöka få med någon på Bio, bridesmaids har blivit rekomenderad från många håll.

– Söndagen, dagen för återhämtning. Lång sovmorgon och planering inför kommande veckan, som förhoppningsvis kommer innehålla en tripp till vår huvudstad.Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons