Annons
SKELLEFTEÅ I sommar återkommer succén för sista gången.">

Sommaren är nu planerad

class="alignnone size-full wp-image-2709" title="Semesterklubben" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/08/sk-med-eken-007.jpg" alt="" width="468" height="221"/> SKELLEFTEÅ I sommar återkommer succén för sista gången.

Annons

SKELLEFTEÅ I sommar återkommer succén för sista gången.

För två sommrar sedan slog de upp portarna till semesterklubben uppe på gamla station8. Varje fredag under sommaren fylldes lokalen med nöjestörstande Skelleftebor och nya teman blev prövade av alla gäster. Deras tanke var att varje kväll skulle vara unik och inte likna någon annan. Att bjuda på nått nytt och oväntat stod också högt på listan.

Nu tre år senare står semesterklubben inför sin sista sommarsatsning, och den kommer att hållas på stadshotellet/johanna i parken, på den nedre våningen.

Varför gör ni denna satsning?

– Vi fick en förfrågan från den nya ledningen på stadshotellet om att köra en sommar till och efter några intressanta möten och dialoger kring upplägget, så slog vi till, säger Mattias Eklund en av arrangörerna till semesterklubben och fortsätter.

– Vi tycker att det är roligt att ordna koncept- och temakvällar för skellefteborna. De som tidigare har hängt med oss på semsterklubben, vet att det brukar bli bra drag på dessa kvällar.

– Det behövs ett till nattklubbsställe i Skellefteå, vi vet att suget efter ett till ställe finns och vi hoppas att vi kan hjälpa till att liva upp Skellefteå ännu mer, under sommaren, med vår kunskap och vårt brinnande engagemang kring nöjeslivet i stan, säger Eklund. 

Vad blir då skillnaden i sommar mot tidigare år?

Den stora skillnaden blir att vi kommer att utöka antalet kvällar, från en kväll till tre kvällar i veckan. Vi kommer att köra onsdagar, fredagar och lördagar i sommar, berättar Eklund och fortsätter.

– Vi kommer att prova lite nya grepp och flytta runt lite inne  i lokalerna, nere på johanna i parken. Vi kommer att använda oss av den nya utbyggnaden och dem befintliga lokalerna som finns idag.

Det pågår just nu massa byggnationer på stället, hinner de klart till er premiär?

– Tanken var att det skulle står klart till balen i början av juni, men det kommer de inte att hinna, säger Eklund och berättar vidare.

– Det sista svaren vi fått är att det kommer att stå klart till stadsfesten, och med den fart de håller på bygget idag ska det inte vara något problem att det ska stå klart till vår premiär.

Kan ni berätta lite mer om hur upplägget kommer att se ut i sommar?

– Vi kommer som sagt att ha tre nattklubbskvällar i sommar med premiär fredagen den 8:e Juli, berättar Eklund och pratar vidare.

– Fredagar har alltid varit semesterklubbens signum, med teman och partykänsla, även denna sommar kommer det vara så. Åldern på dessa kvällar kommer att vara 20 år, förutom fredagen den 29:e Juli då vi kommer att anordna en kväll för de äldre gästerna som har passerat 30+.

– Sommaronsdagar har varit ett beprövat koncept genom åren på stadshotellet, vi har tänkt att återuppliva detta, och köra med dubbla dansgolv, samt 18 års åldersgräns på dörren, berättar Eklund och fortsätter.

– På lördagar kommer vi att erbjuda ett pumpande dansgolv inne på johanna i parken. Ute på johanna i parken kommer vi att krydda med en lounge DJ, som kommer att hålla stämningen hög. Med denna loungesatsning ska vi försöka att få lilla Skellefteå att pulsera lite extra.

Hur länge kommer ni hålla på i sommar?

– Vi kommer att köra från fredagen den 8:e Juli till lördagen den 6:e Augsuti, säger Eklund.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons