Annons
SKELLEFTEÅ Den här killen vill bjuda upp till dans på lördagkväll.">

Soheil: ”Alla måste dansa”

href="http://www.megafonen.nu/noje/according-to-soheil/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Den här killen vill bjuda upp till dans på lördagkväll.

Annons

SKELLEFTEÅ Den här killen vill bjuda upp till dans på lördagkväll.

På lördag smäller nattklubben Mollys upp ett nytt ”according to”-tema. Denna gång är det bland annat Soheil Honarmand som ska ge Skelleftepubliken en oförglömlig kväll.

Kan du berätta lite om varför ni gör detta?

– Vi vill göra detta för att vi har en stark passion för människan, och vill dela denna glädje till de som kommer på lördag, berättar Soheil och fortsätter:

– Vi vill göra något utöver det vanliga, än bara en vanlig nattklubbskväll. Vi vill ge en upplevelse till folket helt enkelt.

Hur är tanken att kvällen ska utformas?

– Man måste dansa, skrattar Soheil.

– Vi kommer att spela väldigt blandad musik från alla världens hörn och kanter. Vi vill att folk ska dansa och ha roligt, de ska även kunna sjunga med i låtarna och släppa loss lite mer än vanligt på dansgolvet.

Vem ska spela skivor under kvällen?

– Det blir jag som ska spela och jag kommer även att få hjälp av några vänner, så att jag kan gå runt och se till att alla trivs och även dansar, ler Soheil.

Kommer det hända något mer under kvällen?

– Vi kommer att bjuda på lite uppträdanden, men det är fortfarande hemligt vad det blir, berättar Soheil.

– Vi vill kunna bjuda till med något extra och även kunna se till att det under kvällen händer något hela tiden.

Så ni som är danssugna och vill gå på nattklubb, ska bege er till Mollys på lördagkväll. Glöm inte bort att se deras promovideo, som finns högst upp på denna sida.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons