Annons

Vad ska du göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 17.


Rebecka Hall, 19, Skellefteå
– Efter månader av jobbhelger har jag tagit mig en ledig helg vilket ska firas med vänner och alkoholhaltiga drycker. På fredag ska jag mysa med vänner och sedan, precis som de flesta skelleftebor, spendera natten på Megafonenfesten. Hoppas alla är lika taggade som jag.– Lördagen ser ut att innehålla vänner, kärlek, grill och tequila. Kanske någon brasa på det för att fullända dagen.

– På söndag reparerar vi levern med mys i mängder.


Ida Arnqvist, 22, Skellefteå

– På fredag så blir det megafonen-festen! Lördag alltså Valborgs, så tror jag att det blir att grilla i någon stuga och söndag förmodligen soffläge!


Tomas Vidmark, 22.

– På fredag kommer jag först att försöka fixa på brännan inför kvällens eskapader. Som jag först kommer att spendera på ett hemligstämplat ställe för att senare givetvis dra på megafonen-festen.

– På Lördag är det ännu lite oklart vad det blir då den i år har hamnat lite i skuggan av Fredagens tillställning. Blir förmodligen något sorts mingel med vänner.

– Och på söndag ska jag ta det väldigt lugnt men kommer förmodligen att köra någon sorts burträsk-bingo. Där fler även är välkomna att joina…


Nils Persson 23 år

– På fredag vaknar jag upp helt frisk ifrån den berömda parasiten som härjar bland kommunens invånare.
Därefter ska jag börja dagens aktiviteter med att handla in diverse saker till kvällens stora evenemang, Megafonen festen.

– Lördag eller valborgsmässoafton som det så fint heter den 30e april kommer att firas ifrån mina hemtrakter Bureå med ett härligt gäng.

– Söndag. Kurera helgens galej och veckans tidigare missär.


Samuel Guillermo Pont Laisfeldt, 22 långa år, Anderstorp

– Torsdag kväll så flyr jag cryptosporidium för att anlända till studentmetropolen Uppsala. Jag åker dit på både en affärs- samt nöjesresa. Ska hälsa på Anders Cheung och Robin Löfgren.

– Jag skulle tippa på att Fredagen och Lördagen blir ganska lika varandra. Där man kommer förtära kryddstark asiatisk mat, dricka mer än bara kranvatten och vingla omkring på gatorna där.

– Söndagen blir det både en affärslunch och middag. Till Lunchen ska både jag och Cheung delta för att diskutera administrativa saker åt Bergen BK med ett icke namngivet företag. Middagen ska spenderas med vatten experter. Vi ska gå igenom olika förslag på hur vi ska få rent vatten till älven igen.
Ska även jobba extremt hårt för att bygga en bra grundbränna till sommaren.


Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons