Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-11/"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 13.

Simon Lundin, Piteå

– Jag ska spela med mitt blues/rock-band Musical Express  i Luleå. Vi har precis släppt våran debutplatta Electric Blowout. Den går att höra på Spotify och MySpace vi kallar de High energie blues. Lär inom en snar framtid dyka upp i Skellefteå. Det ska jag göra på lördag, söndag blir de lite jam-aktigt med några jazzpolare perfekt avrundning på helgen.


Stina Lundkvist, 20, Lövånger/Skellefteå men bor numera i Oslo.

– Fredag kväll blir det ner till Aker Brygge och äta middag med några vänner och fira en som fyller år. Men blir nog en tidig kväll..

– Lördag är jag på Vero Moda här i Oslo hela dagen och jobbar, men åker sedan vidare på fest hos ett gäng skellefteåbor, och troligtvis blir det utgång på Fugatzi som nyöppnat nu när det blivit vår här i Oslo!

– Söndagen blir som vanligt otroligt lugn, blir nog standard fika och film hos våra Göteborgs vänner, sen hem och sova och ladda för en ny fantastisk vecka!


Marcus Wikström, 20 år, Skellefteå

– Efter en veckas arbete så avrundar jag säkert den med en fredagkväll i soffan eller någon annans soffa för film och chips. Och barntillåtet mys såklart 😉

– Lördagen ska vara som en enda stor dimma… nästan. OM det nu blir en sjunde avgörande match så drar man sig kanske upp på ladan och ser Skellefteå AIK ta hem segern.  Kvällen följs av en utekväll som heter duga då jag och några vänner ska göra ”stora” Skellefteå osäkert. All in är det enda alternativet väl?

– På söndag ska jag ångra allt som hände under kvällen/natten och förbanna mig över att alkohol måste vara djävulens påhitt. Det kan vara så att jag jobbar några timmar på Bingoavenyn då så om ni vill se en ny innebörd av uttrycket ”white trash” så kan ni titta in där på Hörnellgatan och se… ja mig!


Annica Lundström, 18, Skellefteå

– På torsdagmorgon (eller förmiddag kanske, det är ju tjejer vi snackar om) tar jag och ett gäng brudar bilen till hemavan/tärnaby för en efterlängtad långhelg. Väl framme packar vi upp oss och kokar ihop något ätbart för att sedan antingen besöka någon typ av servering eller bara en myskväll på rummet med sällskapsspel och en massa härligt tjejsnack. Ladda för vad som komma skall med andra ord!

– Fredag och Lördag åker vi bräda hela ljusa dagen och festar hela långa natten (sömn känns ju inte jätteprioriterat) och på Söndag vaknar vi upp och klunsar om vem som styr hemåt, tar en pizza efter vägen och det med en massa fina minnen i bagaget efter att ha spenderat helgen på bästa sätt med bästa sällskapet. Behöver jag säga att jag längtar?


Elin Johansson, 18, Skellefteå

– På fredag hade jag tänkt hinna förbi stan en sväng efter skolan för hitta något att ha på mig på lördagkväll. Kvällen blir därefter lugn och bjuder mest troligt på mys med pojkvännen.

– På lördag är det match! Träningsmatch mot Umeå södra på norrvalla (kom och se!!). På lördagkvälll ska jag nyttja det kläder jag förhoppningsvis fyndat på stan på fredagen för att följa vännerna ut på folkparken.

– Söndagen blir lugn och som vanligt smockad med skolarbeten…


Petter Fahlgren,  23, Skellefteå

– På fredagen blir det nog en lugn hemmakväll men en film och chips.

– På lördag bli det möjligen att lana playstation och dricka lite öl i Byske men det kan även bli att se hockeyn om aik inte vinner på torsdag.

– På söndag blir det nog helt enkelt en helt vanlig slappar söndag.


Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons