Annons
SKELLEFTEÅ Läs vad ska de här personerna göra i helgen.">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-4/"> SKELLEFTEÅ Läs vad ska de här personerna göra i helgen.

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 6.

Linnea Brännström, 20 år, Skellefteå

– Då arbetsdagen tagit slut på fredag blir det träning och sedan en god middag på det. Får se hur kvällen sedan avslutas, blir troligtvis en klassisk myskväll.
– På lördag kommer jag att gå modevisning på Bröllopsmässan, så förmiddagen kommer mest ägnas åt förberedelser inför den.

Sen blir det kalas hos familjen eftersom min bror fyller år och resten av lördagskvällen lämnar jag åt dess öde.
– Söndag blir det träning, städning och solsidan. En uppladdningsdag inför kommande arbetsvecka helt enkelt.


Sofia Berglund, 27, Umeå

– På fredag efter skolan ska jag hem och laga någon god middag och tyvärr spendera fredagkvällen med att göra en hemtenta i kursen ”Arbetsrätt, löner och administration” som vi läst klart på fredag. Hade ju hellre gjort något roligare, haha.

– På lördag hoppas jag att jag och några vänner dragit ihop en liten förfest och går ut och dansar loss lite på Coverclub i Umeå. På söndag blir det att fortsätta på hemtentan, haha. Så kanske inte den roligaste helgen, men nödvändig 🙂


Krille Widmark, 23, Skellefteå

– Jag ska umgås med kompisar sen ska vi grilla och åka madrass i någon backe. Sen på söndag så blir det att fira min mamma som fyller år.


Pontus Marklund, 20, Skellefteå

– På fredag blir det att dra med ett gäng grabbar till Umeå för att fira en polare som fyller år. Tanken är utgång på Corona och sedan övernattning på Scandic Plaza. Lördag, ta sig hem till Skellefteå igen därefter inga planer. Tar dagen som den kommer!


Isabella Jonsson, 20, Skellefteå

– På fredag åker jag till Umeå och hälsar på några kompisar, skulle tro att det blir en myskväll med god middag och bio. På lördag blir det någon slags utgång på rex eller corona, det vi tjejer gör bäst!!


Johan Zackrisson, 21, Skellefteå

– Det blir nog hemmakväll och kompisarna! Blir nog Paranormal activity med Jeanette, och sen på lördagen blir det tv-spel med kompisarna 😉


Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons