Annons
SKELLEFTEÅ Rykten om att balen ska vara någon annanstans är falska – "Det har alltid varit Stadshotellet som gäller" säger Sarah Åkerström.">

”Balen är på Stadshotellet”

href="http://www.megafonen.nu/noje/balen-ar-pa-stadshotellet/"> SKELLEFTEÅ Rykten om att balen ska vara någon annanstans är falska – "Det har alltid varit Stadshotellet som gäller" säger Sarah Åkerström.

Annons

SKELLEFTEÅ Rykten om att balen ska vara någon annanstans är falska – ”Det har alltid varit Stadshotellet som gäller” säger Sarah Åkerström.

Redan den 2/12 berättade Megafonen.nu om att balen även 2011 kommer att arrangeras på Stadshotellet precis som under 2010. Efter köpet av Stadshotellet förändrades dock en del av planerna men Megafonen har flera gånger fått bekräftat att det är Stadshotellet som gäller.

– Vi kommer att köra ett preparty inför balen den 27:e maj, som planerat. Även balen är spikad den 7:e juni, samt en studentfest uppe på nuvarande Station8 den 10:e Juni, meddelade David från Toxicbar den 18 decemer.

Och även Stadshotellets VD säger samma sak:

– Balen är spikad att den blir här på hotellet den 7:e juni, vi kommer att kunna ta emot lika många gäster som de hade förra året, bekräftar Robert Sjölund.

Trots det går fortfarande rykten om att balen ska vara på Folkparken, men även SELMA (Skellefteås elevråd) menar att det är centrum som gäller.

– Det är Stadshotellet som balen kommer vara på. Så är det och har alltid varit, om någon säger något annat är det bara rykten, säger Sarah Åkerström, representant från SELMA, elevrådet.

Tidigare:
18/12: Balen blir på Statt
2/12: Förberedelserna har börjat.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons