Annons
SKELLEFTEÅ Vilken hemvändarfest ska du på?">

Händer i julhelgen 25-26/12

class="alignnone size-full wp-image-4202" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/12/tomten.jpg" alt="" width="468" height="311"/> SKELLEFTEÅ Vilken hemvändarfest ska du på?

Annons

SKELLEFTEÅ Vilken hemvändarfest ska du på?

Nu är det riktigt nära, det är nämligen dan före doppardan. På stan är det fullt med folk, massor med hemvändande skelleftebor och deras släkt och vänner. Alla trängs vi på de lokala caféerna och de stora matvarubutikerna och i alla andra butiker också för att vi ska hitta det sista på våra inköpslistor, som vi noga prickar av i all julstress.

Men detta är även en stor helg för stadens alla krögare, och som vanligt så ska vi berätta vad de kommer att erbjuda just Er denna julhelg.

Juldagen

Mollys och Allstar slår sina klubbar ihop under juldagen och erbjuder ”full house party” med åldern 20 i dörren. På Mollys kommer Skellefteås coverband Krutov&Co att spela live på scenen. Både på Allstar och Mollys kommer det att spelas hitlistemusik på båda dansgolven, så att man kan dansa av sig lite julskinka. Det finns fortfarande lite biljetter kvar enligt krögarna, de kan man köpa på Malmia hotells reception och kostar 150:-

Station8/johanna i parken slår upp portarna till deras sista julhelg innan deras försäljning av lokalen äger rum i slutet på Januari 2011. Här erbjuds det tre våningar med nya hits uppe på Station8, Gamla odödliga hits nere i Green room och i källaren (fd Eriks pub) erbjuds det Karaokebar. Det finns enstaka biljetter kvar till festen och de kan lösas i receptionen på Stadshotellet och kostar 160:- + avgift.

Vill man styrdansa lite, så kan vi rekommendera folkparken på juldagen, där dansbandet Barons kommer att stå för musiken. Biljetterna kostar 150:- och löses direkt i dörren på folkparken. Danstiderna är 21.00 – 01.00

O´learys ställer man upp Citizen Kane på scenen. Coverbandet som lirar gammal rock inspirerat från 80-talet. de drar igång någongång efter klockan 21.00.

Carl-Viktor fixar trevlig julstämning med den omåttligt populära trubaduren Henke baer, från Umeå. Det är fri entré hela kvällen och det räknas bli fullt tidigt, så vill ni ha en bra plats för att digga med i låtarna så se till att vara där i tid.

Annandagen

mollys anordnar man musikfabrikens ”julbaluns” som varje år brukar bli slutsåld. På scenen har man denna gång ställt bandet ”Last days of april” . Och i DJ-båset hittar vi de stekheta Umeborna ”klubb henry” Biljetter skaffar man via tickster och de kostar 120:- + ev. avgift.

Station8 ordnar öppethus till Skellefteås yngre krogbesökare. Det är 18+ som gäller och ikväll blir det nattklubb i två våningar. Biljetter finns på T-shirt Store att inhandla för 160:-, endast kontantbetalning gäller.

O´learys finns även denna kväll partybandet ”Citizen Kane” på scenen för att underhålla festglada Skelleftebor. Och på Carl-Viktor kan man sjunga och dansa till den nya lovande trubadur och entertainern, Viktor Lindgren.

Ja gott folk, vi på megafonen kommer att vara ute och mingla och vimla, under julhelgen, så visst ses vi!

God jul.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons