Annons

SKELLEFTEÅ Publiken rycktes med från början till slut.

">

Full fart med julmat

style="text-align: right;">

SKELLEFTEÅ Publiken rycktes med från början till slut.

Annons

SKELLEFTEÅ Publiken rycktes med från början till slut.

Strax efter klockan 19 kommer vi in på Mollys och möts av många hungriga och förväntasfulla människor, det är nämligen julcabarét som står på agendan ikväll.

I bakgrunden spelas härliga klassiska jullåtar som får en i riktigt god stämning, alla delikatesser som serveras på det gedigna julbordet börjar sätta sig på rätt plats och plötsligt så tänds det till vid scenen, och flera ljuva stämmor börjar höras av klassiska jullåtar, som till exempel  ” I`m dreaming of a white christmas”. Nu börjar det spridas ett lugn över hela lokalen av alla dessa sköna låtar framförda av de sex otroligt duktiga showartisterna.

Andra temat som bjöds direkt efter den korta pausen blev ett litet medley från tidigare cabarér, som innefattade låtar från kända musikaler. Detta medley avslutas på ett otroligt strakt vis. Ett plus också till Stina Gjoliku-laisfeldt, som tar hem denna sång på ett mycket bra sätt.

Tredje ingången bjöds det på lite stämningsfull och jazzig julmusik, och denna gång så var det de kvinnliga artisterna som utmärkte sig med sina ljuva stämmor. Fler med mig höll nog med om att det var ett väldigt kort framträdande, men det skapade bara ett sug efter mer. Men det fick vi så snällt vänta på.

Nu börjar stämningen öka i lokalen och alla gäster börjar nu röra lite på sig och inhandlar lite mer från baren och slänger ett öga på scenen, för de vill ju inte missa nått.

Plötsligt hittar vi artisten Viktor Lindgren mitt ute bland gästerna sjungandes på ännu en klassisk jullåt ”last christmas” publiken börjar ge med sig och kan inte låta bli att sjunga med och röra sig lite extra kring borden. Och sedan östes det bara på med rockiga julversioner av många kända jullåtar.

Efter ännu en  kort paus, så skulle gästerna äntligen få bekänna färg, det hade blivit dags för ett medley med våra kära svenska artister ABBA. Låt efter låt så eldar showartisterna igång gästerna så att de inte längre kunde sitta still, gästerna klappade i takt och började så smått att skaka loss med närmsta bordsgranne.

Inför det näst sista numret så hade de kvinnliga artisterna utmärkts mest under kvällen, men nu fick grabbarna äntligen träda fram och gör det med en härlig inlevelse. Tillsammans med de fyra kvinnliga artisterna så drar de av låt efter låt i rock ´n roll temat som om de hade varit med på den tiden själva.

Nu började det nalkas mot slutet och finalnummret skulle strax vara igång. Och jag vill lova att det var högt tempo från start till mål på detta shownummer, det blev nämligen discotime, från det glada 70-talet, som skulle få avsluta denna kväll. Och vilken avslutning det blev, nu kunde verkligen inte gästerna sitta stilla längre. Hela dansgolvet fylldes av samtliga i den fullsatta lokalen för en makalöst bra avslutning.

Medverkande i showen: Peter Widmark på piano och följande på sång Viktor Lindgren, Elin Grunditz, Emmy Westbom, Johanna Öhman, Stina Gjoliku-laisfeldt och Anton Boström.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons