Annons
SKELLEFTEÅ På fredagkväll kan du räkna med hitkavallkad.">

Susie: ”Vi trivs bra i Norrland”

class="alignnone size-full wp-image-3334" title="Lilli och Susie" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/10/lillisussi.jpg" alt="" width="468" height="174"/> SKELLEFTEÅ På fredagkväll kan du räkna med hitkavallkad.

Annons

SKELLEFTEÅ På fredagkväll kan du räkna med hitkavallkad.

Club 27 kommer att få besök av de kultförklarade systrarna Lili&Susie på fredagkväll.

Just nu så återfinner man de båda systrarna i studion för lite nytt material som ska komma ut lite längre fram. Vi på Megafonen.nu fick tag på en riktigt glad och entusiastisk Susie, som ser framemot en riktigt trevlig spelning i Skellefteå.

– Vi trivs bra i Norrland, det har vi alltid gjort, vi har till och med trogna fans i Kalix som kommer att komma ner på vår spelning i Skellefteå, berättar Susie.

Har ni varit i Skellefteå tidigare?

– Ja, vi var här i slutet av 80-talet på Folkparken och vi kom ihåg att det var en riktigt skön publik som gav oss mycket kärlek tillbaka, säger Susie.

Vad kan Skellefteå-publiken förvänta sig av Er på fredagkväll?

– De kan se framemot en riktig hitkvallkad, vi hade ju ändå 15 hits under vår storhetstid, säger Susie och fortsätter. Vi kommer att rocka järnet och bjuda på allsång som aldrig förr.

– Vi kommer även att ha med oss ett coverband från Kalix som heter No hablas, som ska kompa oss under kvällen, så räkna med ett grymt drag Skellefteå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons