Annons
Annons

Suss hjärta Brämhults

Annons MOBILE TOP

Här är det stilla.
Vi är inne på den tredje veckan (eller förresten..är det fjärde nu?!) med feber, vidrig hosta och allehanda förkylningssymptom. Inget vidare och orken är väl sisådär kan jag lugnt säga.
Alvedon, Ipren, Zyx och Strepsils nedsköljes med Brämhults Nypressade Apelsiner i hopp om förbättring.
Armen läker på rätt bra iallafall.

Brämhults Apelsin

Glass är ju ”bra” när man har feber.
Hos oss får man ALLTID glass när man har feber. Jag har testat nya toppingar.

Lakrits toppingar

O´Hoj Lakrits Hard topping.
Betyg 3 av 5.
Min sambo tyckte den var äcklig, men jag som gillar glassen Lakritspuck tyckte mer om den. Det smakar precis om ytterhöljet på den glassen. Lite syntetisk lakritssmak typ. Men godkänt ändå.

O´Hoj Flakes Saltlakrits
Betyg 5 av 5!
Hur gott som helst! Bra lakritssmak som påminner lite om Lakrisal och de där pixaskarna med lakrits-romber i som fanns när man var liten…vad var det de hette? Salmiak!
Frågan är bara nu hur den ska få vara ifred i skafferiet och bara till glasstopping..

Tårtan från i helgen blev god och som jag hade tänkt det.
Jag hade det hyfsat stressigt så jag fick ingen bra bild på dom men det var fyra stycken jag gjorde som såg ungefär likadana ut. Den övre bilden är rätt färgåtergivning.

Tårta med körsbärsblommor

Tårta med körsbärsblommor

Hög tårtbotten varvad med chokladmousse och jordgubbsmousse. Vit kavlingsmarsipan ovanpå och körsbärsblommor i flowerpaste penslade med rött livsmedelspulver och pärlskimmer. Grenar i brun kavlingsmarsipan.
Framför allt var de goda.

Nu ska jag ta min feber och lägga mig och vila igen.

/Suss

Annons
Annons
Annons
Annons