Annons
SKELLEFTEÅ Höstpremiärer på Västerbottensteatern.">

Biljettsläpp på teatern idag

class="alignnone size-full wp-image-2994" title="Teater" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/09/laila-bild1.jpg" alt="" width="468" height="191"/> SKELLEFTEÅ Höstpremiärer på Västerbottensteatern.

Annons

SKELLEFTEÅ  Höstpremiärer på Västerbottensteatern.

Idag fredag 3/9 är det biljettsläpp på alla föreställningar i höst på västerbottensteatern.

Succé för ”det susar i säven”
I sommar har västerbottenteatern haft en dundersuccé med ”Det susar i säven”. I stort sett har alla föreställningar varit utsålda i sommar, där herr padda med vänner framförde sina äventyrligheter i Sveriges vackraste sommarscenografi.

Premiär för Laila Lördag 4/9 kl. 15.00
På lördag är det urpremiär på Laila, av och med Saga Eserstam.
Saga eserstam sågs senast i den bejublade monologen älskade jävla pappa. Även i Laila lyfter hon fram tankar och känslor om ensamhet och utsatthet. Vad innebär det att inte befinna sig inom ramen för det som är ”normalt”? Att älska någon man inte får och att inte leva upp till omgivningens förväntningar? Laila handlar om att synliggöra det man ofta inte ser…

Gästspel av AC Impro 17-18/9 kl. 19.00
AC Impro uppträdde för fullsatta salonger på Berättarfestivalen i april. I september är de tillbaka med  sina improviserade berättelser. Alla historier föds någon gång, någonstans. I AC Impro får du chansen att vara med när detta händer! Fyra av Sveriges bästa improvisatörer, alla med västerbottnisk härkomst, framför en garanterat unik berättarföreställning. Utifrån publikensförslag skapas helt improviserade historier om Västerbotten i nu-, då- och framtid. Kanske får vi reda på vad som egentligen försiggår i stadens kommunhus eller ta del av en historisk odyssé som förklarar varför älven kröker sig just så som den gör… eller något helt annat. För i AC Impro kan och kommer allt att hända!

Frikväll 24/9 Öppethus bakom kulisserna.
Västerbottensteatern har förstås öppet på Frikvällen den 24/9 där besökarna får en inblick bakom kulisserna.

Soppteater start 30/9 kl. 18.00
Den 30/9 startar vår soppteatersäsong med föreställningen ”48 timmar liv” av och med Ulph Nyström.

Senare i höst är det två urpremiärer till:
22 oktober är det urpremiär på Norrlands Akvavit efter romanen av Torgny Lindgren. Västerbottensteatern är första teatern i världen som sätter upp Torgnys text.
Den 20 november är det urpremiär på Kändisfeber av Peter Quilter. Det är en skruvad komedi om att sikta mot stjärnorna. Aktuell i dessa tider med Hollywoodfruar, Celeb rehab och realitysåpor.

För mer information om föreställningarna, tider, datum och biljetter gå in på teaterns hemsida.

www.vasterbottensteatern.se

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons