Annons
SKELLEFTEÅ "Johanna på kullen" byter plats och blir större.">

Johanna byter kulle

class="alignnone size-full wp-image-2130" title="Station 8" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/06/s8_5ar_1.jpg" alt="" width="468" height="171"/> SKELLEFTEÅ "Johanna på kullen" byter plats och blir större.

Annons


Joachim Manberg, Niclas Hällgren och Patrik Robertsson, ägare av Johanna i Parken.

SKELLEFTEÅ ”Johanna på kullen” byter plats och blir större.

Johanna på kullen-gänget får man nog se som de mest rutinerade på festivaltält detta år. Under både Stadsfesten och Skellefteåfestivalen har de huserat på denna omtalade kulle vid älven. I år ska dock Johanna på kullen-gänget flytta på sig lite österut, ungefär 50 meter.

– Vi har fått möjligheten att flytta på oss och få ett större område, vilket kommer att kännas bättre från ifjol då det blev ett enormt kaos på området, säger Patrik Robertsson delägare i Johanna i parken, och fortsätter:

– Vi får även upp samma band som ifjol, nämligen succébandet DUOJAG – rockshow. De levererade en fantastisk repertoar som var väldigt blandad och tilltalade för alla åldrar, säger Robertsson.

Helgen till ära kommer även Skellefteåsonen, Per Fällman, hem på ett besök och ställer sig bakom skivspelarna och ska leverera ett galet bra partydrag under kvällarna.

Det kommer att serveras mat både på lunch- och kvällstid, här kommer några rader från menyn:

Grillad laxfilé med skagenröra, serveras med färskpotatissallad.

Johannas grilltallrik, med fläskkarré, kycklingklubba, räkspett och färskpotatissallad.

Lammfärsspett med koriander och feta, serveras med färskpotatissallad, sommarprimörer och tzatziki.

Börjar smaklökarna jobba, så ska du se till att boka din plats direkt.

Mer info och bordsbokning: 0910-711 062

– Vi ser framemot en fantastisk stadsfesthelg och vi vet att vi har det absolut bästa bandet, av alla tälten, så missa inte det, säger Robertsson.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons