Annons
SKELLEFTEÅ Blev det du som får gå in gratis och ta med fyra vänner?">

Här är VIP-vinnarna

class="alignnone size-full wp-image-2212" title="Lanternan" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/06/lanternan_drag.jpg" alt="" width="468" height="197"/> SKELLEFTEÅ Blev det du som får gå in gratis och ta med fyra vänner?

Annons

SKELLEFTEÅ Blev det du som får gå in gratis och ta med fyra vänner?

Följande personer lottades fram bland de som svarat rätt på frågan om vilket datum Club Cover har premiär på Lanternan. Rätt svar är 24/6.

 • Magnus Westman
 • Alexandra Miller
 • Helena Johannesen
 • Julia Hedlund
 • John Gustafsson
 • Erik Ögren
 • Johnny Hedlund
 • Rosanna Sundqvist
 • Julia Lundqvist
 • Josefin Lilja
 • .
  De här personerna har ett VIP-kort att hämta ut på Food (vid Beijer Byggmaterial på Alhem). Kortet innebär fri entré för innehavaren plus fyra vänner. Kortet gäller på Club Cover (torsdagar på Lanternan) sommaren 2010.

  När VIP-kortet hämtas ut ska legitimation och e-postadress uppges. Om någon hämtar kortet åt vinnaren så måste vinnarens legitimation medtas.

  För att hinna tillverka kortet före torsdagens premiär måste vinnarna besöka Food innan klockan 13.00 på torsdagen (24/6). Det går naturligtvis att hämtas senare om inte premiären ska besökas. Ni som vunnit har fått ett e-postmeddelande till den adress ni uppgav vid tävlingen.

  Vi ses på Lanternan!

  Annons
  Annons
  Annons
  Annons
  Annons