Annons
SKELLEFTEÅ I dag släppte Trästockfestivalen ytterligare tio artister.">

Fler artister till Trästock

class="alignnone size-full wp-image-1506" title="Trästock" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/05/trastock_.jpg" alt="" width="468" height="164"/> SKELLEFTEÅ I dag släppte Trästockfestivalen ytterligare tio artister.

Annons


Stolen Deer, Hästpojken, Jonathan Johansson och Kristian Anttila kommer. Foto: Pressbild

SKELLEFTEÅ I dag, onsdag, släppte Trästockfestivalen ytterligare tio artister:

  • Jonathan Johansson
  • Kristian Anttila
  • Hästpojken
  • Birgit Bidder
  • Soreption
  • Blue Eyed Blondes
  • Stolen Deer
  • Sara Thuresson
  • Pinto
  • Bye Bye Bicycle

Kommer mer
– Några lite hårdare, några lite mjukare och några mitt emellan. Kort sagt, något för alla smaker. Men detta är långt ifrån allt, det kommer mera vill vi lova, skriver festivalarrangören i sin facebookgrupp.

Sedan tidigare är följande artister klara till festivalen som arrangeras 22-24 juli.: Moneybrother, Bullet, Crash Diet, Dag Vag, Joel Alme, Kebnekajse, Khoma, Markus Krunegård, Amber Oak, First Aid Kit, Lisa & Piu.

Vad tycker du? Lämna en kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons