Annons
SKELLEFTEÅ Nisse svarar på läsarnas frågor på sin blogg. .Sedan i tisdags har Megafonens läsare haft möjlighet att fråga vår bloggare Nisse om olika drycker. Bland annat svarar han på frågan "Finns det något vin som passar bra när man ska äta tacos?".

Till Nisses hörna »

">

”Vin som passar till tacos?”

border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="468"> SKELLEFTEÅ Nisse svarar på läsarnas frågor på sin blogg. . Sedan i tisdags har Megafonens läsare haft möjlighet att fråga vår bloggare Nisse om olika drycker. Bland annat svarar han på frågan "Finns det något vin som passar bra när man ska äta tacos?" .

Till Nisses hörna »

Annons

SKELLEFTEÅ Nisse svarar på läsarnas frågor på sin blogg.

.

Sedan i tisdags har Megafonens läsare haft möjlighet att fråga vår bloggare Nisse om olika drycker. Bland annat svarar han på frågan ”Finns det något vin som passar bra när man ska äta tacos?

Till Nisses hörna »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons