Annons
SKELLEFTEÅ Lokala komiker får chansen på Västerbottensteatern.">

Stand up i Skellefteå

src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/04/standup_ander.jpg" alt="" title="Marcus Andersson" width="468" height="189" class="alignnone size-full wp-image-898"/> SKELLEFTEÅ Lokala komiker får chansen på Västerbottensteatern.

Annons


Marcus ”Ander” Andersson är ligger bakom Club Fanny och underhåller också själv. Foto: Magnus Lindkvist

SKELLEFTEÅ Killen bakom Club Fanny heter Marcus Andersson och är 17 år.
Sedan han gick i femte klass har han gillat att underhålla.

.

– Jag läste ur en vitsbok för mina vänner och jag upptäckte hur härligt det är att få folk att skratta. Så småningom blev historierna egenskrivet material och nu är jag här, säger Marcus.

Ha kul
Club Fanny håller till på Västerbottensteatern i Skellefteå. Där får lokala komiker underhålla publiken.

– Det är en chans att visa vad man kan och publiken får strunta i livets alla problem för att ha kul i två timmar, säger Marcus.

En av dem som passat på att prova sina skämt är Sebastian Lindberg.
– Jag tycker att det är kul att se om folk tycker om samma humor som jag, säger han.

Nytt för många
På onsdagskvällen var det andra gången av tre som Club Fanny anordnades. Första kvällen var det fullsatt och den andra var det inte heller många stolar som gapade tomma.

– Det här är fortfarande lite nytt för många i Skellefteå men jag tror att det kommer att växa in sig. Målet är att fortsätta med kvällarna här och nu har även Mollys börjat med stand up och det är kul, säger Marcus.

Nästa Club Fanny arrangeras den 5 maj.

– Det kommer att bli det fetaste som Skellefteå sett på många år och dagar. Henrik Elmér och Conny Nimmersjö kommer från Stockholm. Vi ska avsluta storslaget.

Lovande band
Nämnas bör även bandet som spelade igår, onsdag. Üni Foreman heter det och besår av Sofia Lundmark, Anna Rauhala och Signe Gustafsson. De är fantastiskt duktiga, du hittar deras musik här »

På vår teater-sida hittar du mer info om Club Fanny »

Foto: Magnus Lindkvist

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons